3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμα ημερών η οριστική απάντηση στο θρίλερ των παιδιών της Πάτρας! Τρίτη ιατροδικαστική έκθεση

Με τις εξελίξεις για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα με τους μυστηριώδεις θανάτους, να αναμένονται καταιγιστικές τις επόμενες ημέρες, ο Γρηγόρης Λέων, αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα ευρήματα και μεταξύ άλλων δήλωσε πως λύση στο μυστήριο θα επέλθει σύντομα.

«Μου δίνετε την ευκαιρία να διευκρινίσω τα εξής, η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση έχει ολόσωστα ευρήματα. Η δεύτερη έκθεση έχει ευρήματα τα οποία σχεδόν ολόσωστα με ένα ερωτηματικό για την καρδιά. Η τρίτη έκθεση αναμένεται. Υπάρχει πλούσιο ιατρικό υλικό από τους θεράποντες ιατρούς» σημείωσε.

Όπως τόνισε, όλο αυτό το υλικό μαζί, θα δώσει ασφαλή συμπεράσματα και θα δώσει τη δυνατότητα στους ιατροδικαστές να συντάξουν πορίσματα και θα είναι ξεκάθαροι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνθήκες θανάτου.

«Ασφυκτικός θάνατος αν υποθέσουμε αυτό το σενάριο είναι ένας θάνατος που δεν δίνει πάντα ειδικά ευρήματα. Δύο προβλήματα έχουμε στα παιδιά, η μεγάλη αδυναμία λόγω σωματικής διάπλασης απέναντι σε έναν δράστη ενήλικα. Όταν τα παιδιά δέχονται καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, δεν επιτρέπουν την ύπαρξη χαρακτηριστικών ευρημάτων» τόνισε.

Σημείωσε πως υπάρχουν ευρήματα που όχι μόνο υποδεικνύουν μία αιτία, που σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό άλλων αιτιών θα οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1