ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκε ο τράπερ που ξυλοκόπησε τον φοιτητή στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 25χρονος τράπερ  που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση και τον τραυματισμό του φοιτητή.

Ο τράπερ, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μπήκε στο γραφείο της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας περίπου στις 11 το πρωί και παρέμεινε για περίπου δυόμιση ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι το θύμα δεν έπεσε στο έδαφος από το δικό του χτύπημα και ότι δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, αφού μετά την επίθεση η οποία φέρεται να έγινε από παρεξήγηση, οι κατηγορούμενοι παρέμειναν στο σημείο για περίπου δέκα λεπτά και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι ο φοιτητής να σηκωθεί και να αποχωρήσει με την παρέα του.

Ο 25χρονος τράπερ, συνελήφθη στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του τα προηγούμενα 24ωρα από τις ανακριτικές αρχές της πόλης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του φοιτητή παραμένει πολύ σοβαρή και δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ο 22χρονος έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.