Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν αστυνομικό, ο οποίος υπέστη ξυλοδαρμό από ένα ζευγάρι και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή του Λαγκαδά.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thesspost, ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης (30/10), όταν το ζευγάρι προπορευόταν εντός της αστικής ζώνης του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Λόγω της έντονης κίνησης κόλλησαν ακριβώς πίσω από ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ, το οποίο προσπαθούσε να βγει από το πάρκινγκ του Αστυνομικού Τμήματος.
Διαβάστε: Άγριος ξυλοδαρμός στο Κορωπί: “Έχει αμνησία και δεν μπορεί να πει τίποτα λογικό, ο 50χρονος ήταν βίαιος, λέει ο πατέρας της Άγκνες
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το γεγονός αυτό εξόργισε το ζευγάρι του επιβατικού αυτοκινήτου, που αρχικά ζήτησε τον λόγο από τον αστυνομικό και, στη συνέχεια, έφτασαν στο σημείο να τον ξυλοκοπούν στη μέση του δρόμου.
Ο αστυνομικός από τα χτυπήματα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στη συνέχεια, το ζευγάρι συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.


