ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Με κορωνοϊό και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νικόλαος Πέππας, μετά την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, ότι νόσησε και ο ίδιος από τον ιό.
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Πέππας «μένω σπίτι λοιπόν και σε περιορισμένο χώρο, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Ενημέρωσα αμέσως όλους όσοι ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και απολυμαίνεται και ο χώρος εργασίας μου».

Ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας υπογραμμίζει ότι μέσω της τεχνολογίας θα συνεχίσει να εργάζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει ο αυτοπεριορισμός του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νικόλαου Πέππα:
«Αγαπητοί μου φίλοι Καλημέρα,
Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό στο πλαίσιο τακτικών προληπτικών ελέγχων που κάνω, δεδομένης και της επαφής μου με κόσμο (κυρίως θεσμικούς παράγοντες) και των αυξημένων δραστηριοτήτων μου, που προκύπτουν φυσικά και λόγω της πανδημίας. Μένω σπίτι λοιπόν και σε περιορισμένο χώρο, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Ενημέρωσα αμέσως όλους όσοι ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και απολυμαίνεται και ο χώρος εργασίας μου.
Παραμένω μάχιμος! Με τη βοήθεια της τεχνολογίας είμαι στις επάλξεις, προκειμένου το έργο μου ως Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας να συνεχίσει απρόσκοπτα, αυτές τις δύο εβδομάδες του αυτοπεριορισμού μου».

Αγαπητοί μου φίλοι Καλημέρα,

Διαγνώστηκα θετικός στον κορονωϊό στο πλαίσιο τακτικών προληπτικών ελέγχων που κάνω,…

Δημοσιεύτηκε από Nikolaos Peppas στις Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020