3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ η εξαφάνιση της γιαγιάς με το σκυλάκι στο Χαλάνδρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την διαδρομή που έκανε καθημερινά η Ηλιάνα Τσάγκα, η ηλικιωμένη γυναίκα που χάθηκε μαζί με το σκυλάκι της στο πάτημα Χαλανδρίου, ακολούθησε το «Τούνελ», μαζί με την κόρη της.

Στις 8 Αυγούστου ξεκίνησε από την οδό Σητείας για την καθιερωμένη βόλτα της με τον Οδυσσέα, το σκυλάκι της, ράτσας μαλτέζ.

Βίντεο έχει καταγράψει την γυναίκα να κατευθύνεται στο πάρκο της γειτονιάς όπου πάνε βόλτα τους σκύλους τους οι κάτοικοι της περιοχής.

Όπως αναφέρει η κόρη της, Ιωάννα, η κυρία Ηλιάνα δεν είχε άνοια, ήταν όμως καλοκάγαθη και μιλούσε με όλους.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής μαζί με την κόρη έφτασαν στο πάρκο των σκύλων, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Σκουφά και Αντωνίου Τρίτση.

«Το σκυλάκι ήταν μεγάλο σε ηλικία και δεν μπορούσε να περπατάει πάρα πολλή ώρα. Εκείνη την ημέρα ήρθε στο πάρκο, πήγε μέχρι την γωνία του, την είδαν κάποιοι γείτονες και χαιρετήθηκαν. Εδώ ερχόταν καθημερινά και επέστρεφε στο σπίτι. Κάποιος γείτονας, που έχει κάμερα, μας είπε πως δεν την είδε να επιστρέφει από τη Σκουφά. Ίσως να πήγε από το άλλο τετράγωνο. Γίνονταν και κάποια έργα εδώ εκείνη τη μέρα και ίσως να μην μπορούσε να περάσει».

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»