3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με 33χρονη στο Ηράκλειο! Είπε ότι θα πάει στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε!

Αγωνία για μια 33χρονη γυναίκα, η οποία εξαφανίστηκε στις 17 Ιανουαρίου, από το Ηράκλειο όπου και ζει και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις 23 του μήνα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η γυναίκα εξαφανίστηκε κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες αφού η ίδια δήλωσε ότι θα πήγαινε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για να δουν οι γιατροί ένα τραύμα στο πόδι που έχρηζε αλλαγής γάζας.

Έκτοτε η γυναίκα αγνοείται παρά το γεγονός ότι φέρεται να τηλεφώνησε στην οικογένειά της στις 21 Ιανουαρίου και να δήλωσε ότι επρόκειτο το βράδυ της ίδιας ημέρας να επιστρέψει. Όμως δεν το έπραξε μέχρι χθες, 23 Ιανουαρίου, και τότε ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της.

Η 33χρονη δεν φαίνεται να έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο και η συμπεριφορά της αυτή προκαλεί έντονη ανησυχία αφού μετά το τελευταίο τηλεφώνημα το κινητό της παραμένει απενεργοποιημένο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έχει γεννηθεί στην Αλβανία, ονομάζεται Εμμανουέλα Μπ. αλλά φέρει ελληνικό δελτίο ταυτότητας ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.