ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με 45χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται εδώ και ένα μήνα

Ένας 45χρονος ψαροντουφεκάς και πατέρας τεσσάρων παιδιών από την Κρήτη, παραμένει εξαφανισμένος εδώ και ένα μήνα. Στις 11/10 είχε πάει για ψαροντούφεκο με έναν φίλο του και από τότε αγνοείται.

Συγκεκριμένα στις 11/10 είχε πάει για ψαροντούφεκο με έναν φίλο του, ο φίλος του βγήκε στη στεριά, όμως ο 45χρονος του είπε ότι θα μείνει λίγο ακόμα, για να κάνει μια τελευταία βουτιά.

Οι ώρες περνούσαν, όμως εκείνος δεν έδωσε σημάδια ζωής, πολύ γρήγορα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του και το μόνο που βρέθηκε ήταν το ψαροντούφεκό του, σε βάθος 10 μέτρων.

Οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός χάνονται μέρα με τη μέρα, καθώς στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του υπάρχουν ισχυρά ρεύματα.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του αγνοούμενου ψαροντουφεκά, που περιμένει ένα σημάδι ζωής μαζί με τα τέσσερα παιδιά της που τον ζητάνε συνέχεια.

«Πριν μια εβδομάδα είχαμε πάει στο σημείο που είχε χαθεί για να κάνουμε μια παράκληση και τα παιδιά νόμιζαν ότι θα τον συναντήσουν. Είναι πολύ δύσκολο… Τον θυμούνται και τον ζητάνε… Οι μεγαλύτεροι γιοι μου τον θυμούνται και κλαίνε», δήλωσε συντετριμμένη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, και κάνει έκκληση να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της.

Η ίδια πιστεύει ότι είτε τον παρέσυραν τα ρεύματα, είτε ότι έχει μπλεχτεί σε δίχτυα και δεν μπορεί να εντοπιστεί.