ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με εξαφάνιση 18χρονης από Σέρρες

Κορυφώνεται η αγωνία στις Σέρρες για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας από το χωριό της. Η μητέρα της απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση.

Η εξαφάνιση της 18χρονης στις Σέρρες αναστατώνει την τοπική κοινωνία στο χωριό Χρυσοχώραφα με τη μητέρα της αγνοούμενης να δημοσιοποιεί τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει. Όπως τονίζει η κόρη της ταξίδεψε από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη με ένα ταξί. Μαζί της ήταν ένας νεαρός άντρας. Στους αστυνομικούς έχει ήδη δώσει κατάθεση ο ταξιτζής, αλλά αυτή δεν έλυσε τον γρίφο. Τα ίχνη της κοπέλας αγνοούνται και η μητέρα της «λιώνει» από αγωνία. Σε δημόσιο μήνυμα που της έστειλε, τονίζει μεταξύ άλλων πως στο εξής όλοι στην οικογένεια θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της.

Σύμφωνα με την μητέρα της 18χρονης, κάμερες κατέγραψαν τη νεαρή κοπέλα να μπαίνει σε ένα ταξί από την πλατεία του χωριού στα Χρυσοχώραφα μαζί με ένα νεαρό και πήγαν στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις της κόρης της η οποία ήρθε να μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει. Το όνειρο της ήταν να γίνει αστυνομικός. Ο άντρας που ήταν στο ταξί σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού είναι περίπου 30-35 χρόνων και έχει μούσι.

«Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε η μητέρα και έκανε έκκληση στην τηλεόραση Επιλογές, όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. Ταυτόχρονα έκανε κάλεσμα και στην κόρη της λέγοντας πως θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της και της ζήτησε να τους δώσει την ευκαιρία να της κάνουν ακόμη μια αγκαλιά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της μία ημέρα μετά και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.