ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την έγκυο που την πέταξαν στη λίμνη Ιωαννίνων!

Έριξαν ή όχι οι τρείς άνδρες την εγκυμονούσα στα παγωμένα νερά; Επί του παρόντος, ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν οι κατηγορούμενοι να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και ενδεχόμενο δόλο ενώ για την υπόθεση θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

 

 

Στον φερόμενο ως σύντροφο της εγκυμονούσας επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η παρουσία μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που κατοικεί ενώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους επιβλήθηκε μόνο ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων

Όπως επεσήμανε στο star.gr ο δικηγόρος Χάρης Λαζάνης που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων«αυτή τη απόφαση είναι αρχή για να δικαιωθούν οι πελάτες μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει».

Η απολογία των κατηγορουμένων στον ανακριτή ήταν πολύωρη, ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και τελείωσε στις 5.00 το απόγευμα. Οι νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της 31χρονης γυναίκας ότι δια της βίας την πέταξαν στη Λίμνη προκειμένου να αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορεί.