3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 46χρονης! Τι απαντά ο πρώην σύντροφος της στις καταγγελίες ότι την κακοποιούσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφαντη είναι η 48χρονη Ειρήνη Παπαγγέλου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις αρχές Μαρτίου από την Ιερισσό της Χαλκιδικής, μέρος που είναι ο τόπος διαμονής της.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά η οικογένειά της δεν έχει απολύτως κανέναν νεότερο για την τύχη της και κάνει έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να ρίξει φως στην εξαφάνισή της.

Όπως μεταδίδει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο σπιτάκι, όπου έμενε τον τελευταίο καιρό η 48χρονη, τα προσωπικά της είδη και τα ρούχα της, είναι όλα τακτοποιημένα και τίποτα δεν δείχνει ότι είχε προγραμματίσει να φύγει.

«Τα πράγματά της είναι απείραχτα. Σαν να έφυγε απότομα, σαν να έγινε κάτι απρόοπτο κι αναγκάστηκε να φύγει», είπε κλαίγοντας ο αδελφός της, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να την αναζητά.

Η Ειρήνη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία τον πρώην σύντροφό της για κακοποιητική συμπεριφορά. Έναν ή δύο μήνες πριν την εξαφάνισή της το ζευγάρι είχε έναν άγριο καβγά γιατί η 48χρονη είχε χάσει τα ζώα του πρώην συντρόφου της, την ώρα που είχαν βγει για βοσκή. Μετά από τον καβγά αυτόν, η Ειρήνη κάλεσε τα αδέλφια της να πάνε να την πάρουν.

«Μας πήρε για να πάμε να την πάρουμε. Μας είπε ότι την απειλούσε με όπλο, ότι τη χτυπούσε και ότι ήθελε να τον χωρίσει», είπε ο αδελφός της.

Από την πλευρά του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η 48χρονη ούτε έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνισή της.

«Δεν την χτύπησα ποτέ, αντιθέτως εκείνη με είχε χτυπήσει. Με χαστούκισε, πήρα την αστυνομία και τους είπα να έρθουν να την πάρουν για να μη γίνει κάτι κακό. Δε δέχομαι ούτε να με προσβάλει, ούτε να με χτυπά κανένας. Λεκτικά μπορεί να είπα κάτι, αλλά δεν την ακούμπησα. Από όταν έφυγε από το σπίτι και πήγε στην Ιερισσό δεν την ξαναείδα», είπε.