ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 68χρονου! Τον είδαν να κοιμάται με σκυλιά!

Στο «Τούνελ» μίλησε η ανιψιά του 68χρονου Πλάτωνα Γεντίκη, που εξαφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου στο Δήλεσι, όταν έφυγε από το σπίτι του για μια κοντινή βόλτα για καφέ σε έναν φίλο του.

Η Ναυσικά αναφέρθηκε στην περιπέτεια του θείου της που βρέθηκε με τόσα άτομα αλλά κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν σε σύγχυση για να τον βοηθήσει.

«Έφυγε ο άνθρωπος το πρωί να πάει σε μια δουλειά που είχε σε ένα σπίτι, όντας ελεύθερος επαγγελματίας. Πήγε σε έναν γείτονα απέναντι από εμάς και του είπε ότι θα πάει σπίτι να ξεκουραστεί. Αυτό έγινε γύρω στις 12.00. Τον είδαν 15.00 η ώρα σε ένα μαγαζί».

Στις 17.15 το απόγευμα που τον πήρε τηλέφωνο η σύντροφός του, της μίλαγε λίγο περίεργα και το κινητό του έκλεισε.

03.00 η ώρα τη νύχτα, όπως λέει η ανιψιά του, τον είδε κάποιος κάτοικος της περιοχής να περιφέρεται και τον ρώτησε αν είναι καλά. Μετά από λίγη ώρα τον είδε ένας φύλακας υδραγωγείου να προσπαθεί να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό του, νομίζοντας πως είναι το δικό του. Τον τράβηξε φωτογραφία αλλά δεν την κράτησε.

«Την επόμενη μέρα υπάρχει μαρτυρία από μία κυρία που τον βρήκε να κοιμάται μαζί με τα σκυλιά της στον κήπο της και του μίλησε, όμως δεν της φάνηκε πως έχει χαθεί. Εμένα με ειδοποίησε αφού είδε τις κοινοποιήσεις μου στα social», αναφέρει η ανιψιά του ταλαιπωρημένου οικογενειάρχη.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»