3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία!

Ο λόγος για τον 62χρονο Κώστα Μάστορα, ο οποίος χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Οδηγούσε ένα γκρι Opel Corsa , μοντέλο 2008, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΥ 7592 που μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο μονάκριβος γιος του, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα, σε ηλικία μόλις 20 χρόνων. Ο ίδιος δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του και σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν το μνήμα του στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων. Εκεί συναντήθηκε για τελευταία φορά με τη σύζυγο του πριν χαθούν τα ίχνη του.

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή για ένα αυτοκίνητο όμοιο με του αγνοούμενου που βρισκόταν σταθμευμένο σε ένα από τα πάρκινγκ της Ουρανούπολης στη Χαλκιδική, σήμανε συναγερμό στο «Τούνελ». Πρόθυμα οι υπάλληλοι παρά το προχωρημένο της ώρας έλεγξαν σε ένα από αυτά, με αρνητικό αποτέλεσμα. Άμεσα ειδοποιήθηκε και το αστυνομικό τμήμα Καρυών προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία στο γραφείο έκδοσης διαμονητηρίου του Αγίου Όρους και να διαπιστωθεί αν ο αγνοούμενος επιχειρηματίας βρίσκεται εκεί.  Πληροφορίες από την Αθήνα αλλά και από άλλες πόλεις για ένα Opel Corsa διασταυρώθηκαν μες στη νύχτα, αλλά δεν οδήγησαν στα ίχνη του επιχειρηματία.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ», ο αδελφός του απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές να βοηθήσουν την οικογένεια. Ανέφερε πως ο αγνοούμενος δεν είχε δάνεια στο όνομα του, ούτε αντιμετώπιζε κάποια έντονη οικονομική πίεση.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του, μπέρδεψαν τους ερευνητές. Τα κλειδιά του ήταν πάνω στην εξώπορτα, τα ρούχα του κρεμασμένα στη ντουλάπα και το σπίτι τακτοποιημένο. Από την άρση απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε πως η τελευταία κλήση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο σε συγγενικό του πρόσωπο από την περιοχή της Κυψέλης το μεσημέρι που εξαφανίστηκε.

Μετά την 1η Απριλίου που πλήρωσε το προσωπικό του στο φούρνο που διατηρούσε στο Γαλάτσι, δεν υπήρξε καμία κίνηση. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αγνοούμενος δεν φαίνεται να ταξίδεψε με πλοίο ή αεροπλάνο, ενώ το αυτοκίνητο του δεν καταγράφηκε στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών. Αρνητική ήταν η απάντηση από νοσοκομεία και ευαίσθητες υπηρεσίες.