ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 8χρονης Αντωνίας: «Κακοποιήθηκε βάναυσα» λέει η γιαγιά της

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 8χρονης Αντωνίας Α., η οποία χάθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, από την περιοχή Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου. 

 

 

Για την εξαφάνιση της 8χρονης το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητούσε τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό της. Η ανακοίνωση, εκτός των στοιχείων της 8χρονης, όπως ύψος, βάρος, χρώμα μαλλιών και ματιών, ανέφερε πως: «Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η παραμονή της μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της θέτει σε κίνδυνο την ανήλικη. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της δεν ασκεί την επιμέλειά της».

Ωστόσο, συγγενικό πρόσωπο της εξαφανισμένης 8χρονης αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook, ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει που βρίσκεται γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της περιβάλλον, καθώς εκεί κακοποιούσαν το κοριτσάκι.

Να σημειωθεί ότι η επιμέλεια του παιδιού δεν ανήκει ούτε στον πατέρα, ούτε στη μητέρα, καθώς και οι δύο φέρονται να έχουν πρόβλημα με ουσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γιαγιάδες διεκδίκησαν στα δικαστήρια την επιμέλεια του παιδιού. Την πρώτη δίκη την είχε κερδίσει η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας του. Η υπόθεση όμως πήγε και σε δεύτερο βαθμό όπου τελικά οι δικαστές αποφάσισαν ότι πρέπει να ζήσει με τη μητέρα του πατέρα της. Η άλλη γιαγιά όμως δεν δέχτηκε ποτέ αυτή την απόφαση με αποτέλεσμα να πάρει το παιδί και να εξαφανιστεί.

Χθες σε μια σοκαριστική ανάρτηση η γιαγιά της μικρής (από την πλευρά της μητέρας της) δηλώνει ότι το παιδί είναι καλά και ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει πού βρίσκεται γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της περιβάλλον καθώς εκεί «η μικρή Αντωνία κακοποιούνταν με βάναυσο τρόπο» -όπως η ίδια η γιαγιά ισχυρίζεται.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι το παιδί την είχε παρακαλέσει να μην φύγει λέγοντάς της «Βοήθησέ με γιαγιά».

Δείτε την ανάρτησή της στο Facebοok

Πηγή: flashnews