ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Χρυσάνθης! Το βίντεο-ντοκουμέντο και η αποκάλυψη της μητέρας της

Η Χρυσάνθη αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή όταν και έφυγε εντελώς απροειδοποίητα από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια της στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε η μητέρα της, η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία επιβάλλεται να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Την Κυριακή το μεσημέρι κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την 34χρονη να μπαίνει σε φούρνο και να ζητά κάτι να φάει.

Η νεαρή κοπέλα μισή ώρα μετά ξαναπηγαίνει στην ίδια επιχείρηση και ζητά κάτι φαγώσιμο, καθώς δεν έχει πάνω της χρήματα.

Όλες αυτές τις μέρες έχει εντοπιστεί σε διάφορα σημεία του κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Εμείς από την  Παρασκευή που έγινε η εξαφάνιση, καθημερινά είμαστε στους δρόμους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών, είμαστε στους δρόμους και κινούμαστε συνέχεια στα σημεία που μας λένε. Παρ’ όλα ταύτα, δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε. Η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο».

«Μου έλεγε ‘’όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι’’. Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου(σ.σ από την εταιρία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με ένα προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα. Ζούμε μία μεγάλη αγωνία. Να της πως ότι την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι. Όλοι την αγαπάμε και έχουμε αναστατωθεί».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA