3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στην εξαφάνιση της Νικολίτσας! Το μυστηριώδης τηλεφώνημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγαλύτερη από τις τέσσερις αδελφές της αγνοούμενης, που έχει γίνει ντετέκτιβ σε μία προσπάθεια να την εντοπίσει, λύγισε μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Αναφέρθηκε στο περίεργο τηλεφώνημα που είχε λάβει η μητέρα τους από τη Νικολίτσα και τους έλεγε φοβισμένη ότι κάποιοι τη χτυπούσαν.

«Πήρε πρώτα τη μητέρα μου τηλέφωνο. Εγώ είχα ήδη καλέσει την αστυνομία, αλλά δεν ήξερα που ακριβώς βρισκόταν στο Σταθμό Λαρίσης και δεν έγινε κάτι. Εμείς ήμασταν πάντα κοντά της και της μιλάγαμε, αλλά ποιος ξέρει, ίσως οι παρέες που είχε μπλέξει να μην την άφηναν να επικοινωνήσει μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Φοβόταν να μιλήσει και να πει κάτι; Φοβόταν για εμάς; Μπορεί να την απειλούσαν, ότι αν μιλούσε θα έκαναν κακό στην οικογένεια της», πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή.

«Δεν ξέρουμε κιόλας αν είναι στη ζωή. Θα είμαστε δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί, να μη φοβάται… Μακάρι να βρεθεί. Αν μας ακούει, να βρει ένα τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μας για να τη βοηθήσουμε», κατέληξε εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»