3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με το θάνατο εστιάτορα! Οι «φίλοι» και το στημένο τροχαίο που καταγγέλλει η οικογένεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξελίξεις στο θρίλερ του εστιάτορα από την Αργαλαστή.

Το στημένο σκηνικό που «έδειχνε» τροχαίο είχε ξεσηκώσει τους συγγενείς του Δημήτρη Κουτλάγκα 47 χρόνων, που ξεκίνησαν την έρευνα στην εκπομπή για να βρουν την αλήθεια.

Οι φίλοι του, που ήταν μαζί το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2021 σε σπίτι έξω από το χωριό του, την Αργαλαστή, τον άφησαν βαριά τραυματισμένο στο Κέντρο Υγείας του χωριού, χωρίς να απαντήσουν στα ερωτήματα των γιατρών για το τι είχε συμβεί.

Στη μητέρα του ισχυρίστηκαν πως είχε πέσει θύμα τροχαίου με τη μηχανή του στον επαρχιακό δρόμο Αργαλαστής – Λεφοκάστρου, μία έρημη περιοχή, χωρίς κατοικίες και κάμερες.

Όταν συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο σημείο που τους υπέδειξαν, δεν εντόπισαν τη μηχανή του Δημήτρη και από εκεί ξεκίνησε το θρίλερ. Ώρες αργότερα, κάτοικοι του χωριού που περνούσαν από τον ίδιο χώρο, τη βρήκαν στην άκρη του δρόμου, με τα προσωπικά του αντικείμενα τοποθετημένα σ’ αυτήν. Ακόμα και τα κλειδιά της μηχανής του βρίσκονταν στην τσέπη του μπουφάν του, που ήταν άθικτο και προσεκτικά τοποθετημένο.

Οι άνθρωποι που εντόπισαν το μηχανάκι μιλούσαν για ένα στημένο σκηνικό.

«Ερχόμενοι εδώ, στο ρεύμα προς Αργαλαστή, παίρνοντας αυτή τη στροφή, διακρίναμε το μηχανάκι, ακριβώς όπως είναι τώρα στημένο. Πλησιάσαμε και αναγνωρίσαμε ότι ήταν του Δημήτρη. Ο φίλος μου με το αυτοκίνητο έκανε λίγο όπισθεν και έριξε τα φώτα του στο χωράφι. Κατεβήκαμε και οι δυο και φωνάζαμε τον Δημήτρη, γιατί υποθέσαμε ότι έχει πέσει και ήταν κάπου κοντά. Κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι ο Δημήτρης δεν ήταν εδώ και ότι κάτι άλλο συνέβη».

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»