ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με τον Έλληνα νεκρό στο Norman Atlantic: Αυτός που μου έδειξαν δεν είναι ο πατέρας μου

Θρίλερ με τον Έλληνα νεκρό Γιώργο Δούλη καθώς, όπως μετέδωσε το Mega, ο γιος του δεν τον αναγνώρισε στο νεκροτομείο του Μπάρι.

"Μου έδειξαν ένα νεκρό αλλά δεν είναι ο πατέρας μας", είπε ο Λάμπρος Δούλης, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του μετέβη στο Μπρίντεζι με σκοπό να συναντήσουν τη μητέρα τους αλλά και να αναγνωρίσουν τον πατέρα τους. Ο θάνατος του 67χρονου Γ.Δούλη έχει επιβεβαιωθεί από τη σύζυγό του και τις Αρχές.

Η 56χρονη Θεοδώρα Δούλη, σύζυγος του άτυχου 67χρονου είχε δηλώσει: "Είδα τον άνδρα μου να πεθαίνει". Η κ. Δούλη είπε ότι είχε δει άλλον έναν νεκρό δίπλα στον άνδρα της.

Σε δηλώσεις της στην Corriere Tv, η κα Δούλη είπε, πως ο σύζυγός της κοιμόταν όταν μύρισε ο καπνός, από τη φωτιά που ξέσπασε στο πίσω μέρος του πλοίου.

Όταν βγήκαν από την καμπίνα με τον σύζυγό της, επικρατούσε χάος, με τους επιβάτες να μην ξέρουν προς τα πού να κατευθυνθούν: "Καταστροφή, ο κόσμος δεν ήξερε που να πάει", είπε χαρακτηριστικά.

Όταν προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο "βαρελάκι", για να μπουν στη συνέχεια στη λέμβο, ο σύζυγός της εγκλωβίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ερωτηθείς για το θέμα, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε στο Mega: "Είναι σοκαριστικό. Τι να πω;"