ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στην Κύπρο: Σκότωσαν εν ψυχρώ αυτόπτη μάρτυρα σε τετραπλό φόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 29χρονη, αυτόπτη μάρτυρα σε τετραπλό φόνο, στην Κύπρο.

Ο 29χρονος, ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας, έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, χθες τη νύχτα, έξω από την πατρική του κατοικία, στην Ορμήδεια της Λάρνακας Κύπρου.

Ο άτυχος άντρας ήταν αυτόπτης μάρτυρας τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αργά χθες τη νύχτα λήφθηκε πληροφορία στο ΚΕΜ Αμμοχώστου ότι στην Ορμήδεια ρίχθηκαν πυροβολισμοί και υπήρχε τραυματισμένο ένα άτομο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Αμμοχώστου, των Αστυνομικών Σταθμών Ξυλοφάγου, Ξυλοτύμπου και ο επόπτης ασφαλείας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 22.55 τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας, ηλικίας 29 ετών, ο οποίος βρισκόταν στη βεράντα της πατρικής του οικίας.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα των Βρετανικών Βάσεων και της Αστυνομίας μέλη των οποίων παρείχαν στον 29χρονο τις πρώτες βοήθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα και υπέκυψε στα τραύματα του.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν επίσης ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου, μέλη της ΥΠΕΓΕ και άλλα στελέχη της Αστυνομίας.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και φρουρείται ενώ αναμένεται να μεταβεί επί τόπου και ιατροδικαστής.


Όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, σε δηλώσεις του χθες βράδυ στη σκηνή ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «γύρω στις έντεκα το βράδυ διαπράχθηκε φόνος σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας Eλληνοκύπριου ηλικίας 29 ετών. Το θύμα είναι άτομο που έχει απασχολήσει την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις ενώ οι εξετάσεις βρίσκονται ακόμα στο αρχικό στάδιο».

Σε ερώτηση κατά πόσον η Αστυνομία ανέμενε ένα κτύπημα εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου το οποίο είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τετραπλού φόνου που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2016, στην Αγία Νάπα, ο κ. Οικονόμου απάντησε δεν «μπορούμε να πούμε ότι περιμέναμε κτύπημα ή ότι το συγκεκριμένο συμβάν συνδέεται με οτιδήποτε άλλο. Απλά το περιστατικό έτυχε να συμβεί σήμερα 25 Ιουνίου».
Πηγή: sigmalive