ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος! Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα (ΦΩΤΟ)

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 30χρονος σκιέρ, ο οποίος μαζί με την παρέα του καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, την ώρα που έκαναν snowboard.

Επί δύο ώρες οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης αλλά δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος μετά την ανάσυρσή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Γρεβενών.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο 30χρονος Απόλλωνας ήταν ήδη νεκρός όταν εντοπίστηκε, μάλλον από ασφυξία. Σημείωσε δε ότι έγιναν προσπάθειες για την επαναφορά του τόσο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όσο και κατά την άφιξή του εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.gr ο άτυχος άντρας χτύπησε σε δέντρο, παρασυρόμενος από τη χιονοστιβάδα και ανασύρθηκε, από το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους αλλά εμφανώς σοκαρισμένοι, καθώς σπανίως παρατηρούνται χιονοστιβάδες στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grevenamedia.gr, η παρέα των πέντε σκιέρ έκανε σκι εκτός πίστας, στην κορυφή «Γαλανή», της Βασιλιτσας.

Ένας εκ των πέντε παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα και χτύπησε πάνω σε ένα πεύκο. Οι φίλοι του όταν διαπίστωσαν οτι χάθηκε ο άτυχος νέος, ειδοποίησαν αμέσως το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλιτσας, οι οποίοι αφού τον εντόπισαν, μετέφεραν στο σαλέ τον άτυχο σκιέρ και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Σημειώνεται ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι κλειστό σήμερα, ωστόσο γίνονταν προετοιμασίες για να ανοίξει αύριο Σάββατο η πίστα, καθώς το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί υπήρχε χιονόπτωση στηνπεριοχή, όπου επικρατεί ομίχλη.