ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος: Κατέληξε ο 18χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, ύστερα από 23 μέρες

«Έχασε» τη μάχη με τη ζωή ο 18χρονος άνδρας, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος νέος, τις τελευταίες 23 ημέρες, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, ωστόσο σήμερα, Κυριακή, ο οργανισμός του δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Πώς έγινε το τροχαίο
Τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου, ένας 23χρονος μαζί με τον 18χρονο φίλο του κινούνταν με το μηχανάκι σε δρόμο του Σκινέ στα Χανιά.

Ο οδηγός, όμως, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να συγκρουστεί σε τοιχίο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους δύο νεαρούς και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Αμέσως διασωληνώθηκαν και έκαναν εισαγωγή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά ο 18χρονος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα, ύστερα από 23 μέρες που πάλεψε για τη ζωή του, να αφήσει την τελευταία του πνοή την Κυριακή.

Θλίψη για το χαμό του 18χρονου ποδοσφαιριστή – Συγκινητικό μήνυμα από την ομάδα του
Ο νεαρός ήταν ποδοσφαιριστής και η ομάδα του στα Χανιά τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση, σημειώνοντας ότι οι παράγοντες της ομάδας και οι συμπαίχτες του δεν θα ξεχάσουν ποτέ το ήθος και το χαμόγελό του.

«Ο Νικόλας μας δεν τα κατάφερε. Πάλεψε σκληρά. Ο Θεός όμως φαίνεται τον ήθελε δίπλα του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα για τους τρόπους του, την συμπεριφορά του και το χαμόγελό του. Στον πατέρα του και αντιπρόεδρο της ομάδας μας Πάτερ Νικόλα και στην οικογένειά του εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τα συλλυπητήριά μας.
Νικόλα, θα σε θυμόμαστε για πάντα με αγάπη.
Καλό ταξίδι…».