slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στην κηδεία του 14χρονου που έπεσε από την ταράτσα

Σε κλίμα βαθιά θλίψης πραγματοποιείται η κηδεία του 14χρονου. Του παιδιού που έπεσε από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας στα Τρίκαλα.

Η οικογένεια του 14χρονου, οι συμμαθητές του και οι φίλοι του, λένε το τελευταίο αντίο. Η κηδεία του γίνεται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό θάνατο του άτυχου Μάριου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, Κώστας και Ουρανία Ψύλλη. Καθώς και τα αδέρφια του Μάνθος και Άννα, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Όπως και οι φίλοι του παιδιού που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε την Κυριακή των Βαΐων, όταν το παιδί έπαιζε με άλλους δυο συνομήλικούς του στην ταράτσα της 3όροφης πολυκατοικίας που διέμενε. Για κάποια στιγμή εκεί που ισορροπούσε στα κάγκελα, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, εξακολουθούν να διερευνώνται , αν και οι πληροφορίες σύμφωνα με φίλους του άτυχου Μάριου μιλούν για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.