ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα απάτης γυναίκα στη Λάρισα! Προσπάθησε να πουλήσει το αυτοκίνητο και έχασε όλα τα λεφτά της!

Όχι μόνο δεν πούλησε το αυτοκίνητό της, αλλά έχασε και τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της, μια γυναίκα από τη Λάρισα, η οποία έπεσε θύμα απάτης ενός ζευγαριού που επικοινώνησαν μαζί της με το πρόσχημα ότι θα το αγόραζαν.

Η γυναίκα είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα για την πώληση του οχήματος και δεν υποψιάστηκε τις προθέσεις ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της στις 16 Σεπτεμβρίου, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την αγορά του. Αφού συμφώνησαν στο αντίτιμο, ο υποτιθέμενος αγοραστής της ζήτησε να πάει σε ένα ΑΤΜ για να δει ότι θα το καταβάλει στον λογαριασμό της.

Υπό την καθοδήγησή του, η πωλήτρια μπήκε στον λογαριασμό της, όμως αντί να δει να μπαίνουν χρήματα σε αυτόν διαπίστωσε έκπληκτη ότι μεταφέρθηκαν 2.500 ευρώ σε άλλον λογαριασμό, ενώ ο «αγοραστής» διέκοψε την επικοινωνία. Μετά από έρευνες που κράτησαν τρεις μήνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι το ποσό μεταφέρθηκε στον λογαριασμό μιας γυναίκας, σε βάρος της οποίας και του άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.