ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς την έπεισαν να δώσει 13.000 ευρώ για τον «τραυματισμό» της κόρης της!

Απατεώνες έπεισαν, μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας, 75χρονη, στη Λάρισα, να πάει στην τράπεζα να κάνει ανάληψη μετρητών γιατί δήθεν η κόρη της νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Ο απατεώνας τηλεφώνησε στο σπίτι της 75χρονης Λαρισαίος, συστήθηκε ως γιατρός, τόνισε ότι η κόρη της πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, και απαίτησε χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των 30.000 ευρώ.

Συνεργάτιδά του παρίστανε την κόρη του υποψήφιου θύματος, το οποίο με λυγμούς εκλιπαρεί σε βοήθεια, ζητώντας από τη «μητέρα» της να κάνει τα πάντα προκειμένου να χειρουργηθεί και «να σωθεί» από γάγγραινα κ.λπ.

Η 75χρονη αντέτεινε πως στο σπίτι είχε μόνο 1.000 ευρώ, οι δράστες ωστόσο την έπεισαν να πάει στην τράπεζα και να κάνει ανάληψη.

Όντως η 75χρονη πήγε -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας»- σε κεντρικό τραπεζικό υποκατάστημα και προχώρησε σε ανάληψη 12.000 ευρώ και μαζί με τα 1.000 ευρώ παρέδωσε σε άγνωστη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ.

Μάλιστα, δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό -εκτιμάται για να την καθυστερήσουν σε περίπτωση καταγγελίας της υπόθεσης- να την πείσουν να απευθυνθεί στα νοσοκομεία της Λάρισας, αναζητώντας τη δήθεν τραυματισμένη κόρη της.

Η απάτη καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: onlarissa