ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα διάρρηξης η πρώην παίκτρια του Survivor (BINTEO)

Η γυμνάστρια  Άσπα Πρεδάρη που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι το 2022, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ανέφερε πως άγνωστοι «τρύπωσαν» στο σπίτι της την ώρα που εκείνη ήταν στη δουλειά.

«Καθώς γύρναγα από τη δουλειά μου, είδα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου έναν μελαμψό νεαρό γύρω στα 20 να κάθεται. Κατευθείαν επειδή κάτι δε μου κόλλαγε, τον ρώτησα τι έκανε εκεί και άργησε να μου απαντήσει ότι απλά καθόταν. Είδα τον φόβο στα μάτια του».

«Ανοίγω το κινητό μου να τον βγάλω ένα βίντεο γιατί σκέφτηκα ότι ή έχει μπει κάποιος στο σπίτι και έχει κλέψει ή κοιτάζει για να έρθει άλλη στιγμή. Έτσι όπως άνοιγα το κινητό μου, πήγα στο μπαλκόνι μου να δω αν έχει γίνει διάρρηξη. Ξαφνικά, βγαίνει ένας γύρω στα 20 με ένα λευκό καπέλο, περνάει ξυστά από μπροστά μου, κάνω το χέρι μου ενστικτωδώς να τον πιάσω και αρχίζουν και τρέχουν μακριά. Νευριάζω, τρέχω και εγώ από πίσω τους. Ήθελα να προλάβω να τους βγάλω ένα βίντεο».

«Ύστερα, σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος μέσα γιατί είχαν σπάσει το τζάμι και γύρισα πίσω μήπως προλάβω και τον άλλον. Τελικά δεν ήταν κάποιος. Φαινόντουσαν άπειροι, σαν να μην είχαν ούτε μεταφορικό μέσο μαζί. Ήταν φοβισμένοι, έτρεξαν αμέσως να φύγουν».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA