ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικοί σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Ηράκλειο

Χειροπέδες σε δύο άντρες έβαλαν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, καθώς, μπορεί στα σπίτια τους να μην υπήρχε τίποτα το παράνομο, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο και με εγκαταλελειμμένο κτήριο που χρησιμοποιούσαν!
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης αποκαλύφθηκε το κρησφύγετο, γύρω από το οποίο υπήρχε μια αρκετά μεγάλη φυτεία με 43 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δυο μέτρων και στο εσωτερικό ένα φυτώριο με άλλα 37 δενδρύλλια μέσα σε γλάστρες! Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν 258 γραμμάρια κάνναβης, καλλιεργητικά εργαλεία, λιπάσματα και άλλα πειστήρια.
Μεταξύ αυτών, ήταν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς και δυο γεμιστήρες και 30 φυσίγγια. Οι δράστες συνελήφθησαν, κατασχέθηκαν στην κατοχή τους 430 ευρώ και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν και αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου.