3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απαντά η Ελληνική Αστυνομία για τα επεισόδια, την καταγγελία στα Σεπόλια και το 300άρι στη γυναίκα με το λουλούδι στο Πολυτεχνείο!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» στο Open TV για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς αλλά και τις προσαγωγές που έγιναν.

«Περίπου 2.000 άτομα προσπάθησαν να επιβάλουν τα δικά του «πιστεύω» παρά τις απαγορεύσεις για τον κορονοϊό. Κάποιοι άλλοι δεν τήρησαν την απαγόρευση. Δεν ακολούθησαν την απαγόρευση. Δεν είχαμε καμία πρόθεση να προβούμε σε κινήσεις που έγιναν. Η Αστυνομία εξάντλησε όλη της την ανοχή. Υπήρχαν αρκετές δυνάμεις στο κέντρο. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε» επεσήμανε.

Για το συμβάν στα Σεπόλια όπου καταγγέλθηκε αστυνομική βία στον νεαρό αλλά και την οικογένειά του είπε πως «ένας νεαρός πετούσε πέτρες και τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί στο συμβάν».

Αναφορικά με τη γυναίκα στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ επειδή πήγε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι είπε ότι «με προσωπική παρέμβαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα της βεβαιωθεί το πρόστιμο»

Δείτε όσα είπε στο OPEN