ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απαντά ο Φάνης Χριστοδούλου, για την περιπέτεια, με τη «σύλληψή» του.

Συνελήφθη στην Πάρο ο Φάνης Χριστοδούλου

Τι συνέβη και ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Φάνης Χριστοδούλου, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου εκεί όπου ζει τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας αναλάβει υπεύθυνος των δημοτικών αθλοπαιδιών;

Όλα άρχισαν όταν ένας δικαστικός επιμελητής χτύπησε την πόρτα του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή στη Νάουσα, για να του επιδώσει δικαστική απόφαση για χρηματική ικανοποίηση ενός Αλβανού υπήκοου, που είχε υποστεί ηλεκτροπληξια στην κατασκευαστική εταιρεία που διατηρεί ο Φάνης Χριστοδούλου στην Αθήνα. Εκείνος αρνήθηκε να την παραλάβει, υποστηρίζοντας ότι τα έχει βρει με τον αντίδικο και ο επιμελητής επέμεινε να πάνε μαζί στο τμήμα.

Ο ίδιος πάντως μιλώντας αποκλειστικά στο enikow.gr δήλωσε: «Είναι γελοία πράγματα. Θα μπορούσαν να ρωτήσουν και την αστυνομία αν έχω συλληφθεί. Αυτοί που βγάζουν αυτά τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα κάνουν. Εγώ έχω χαθεί από το αθλητικό περιβάλλον χρόνια και ξαφνικά με θυμήθηκαν» «Aπό τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου» προειδοποιεί και καταλήγει: «Είναι γελοίο. Εγώ είμαι στη δουλειά μου, τι να συλληφθώ; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».