ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απαντά ο Ραούλ Μπράβο σε όσους τον «έδειξεν» πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον Κοβάσεβιτς!

Ο Ραούλ Μπράβο κατηγορείται για στήσιμο αγώνων στην Ισπανία και το όνομά του ενεπλάκη από σερβικά μέσα ακόμη και στην απόπειρα δολοφονίας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα, γεγονός που διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην ισπανική Marca έκανε λόγο για υπερβολικό σενάριο ακόμη και για το… Netflix.

«Πρόκειται για σενάρια που επηρεάζουν εμένα και την οικογένειά μου και μας πληγώνουν. Με πήρε τηλέφωνο ο Ντάρκο και με ρώτησε πως είμαι με όλα αυτά που γράφονται. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχει καμία βάση αυτό το ρεπορτάζ. Ακόμα και για το Netflix θα ήταν υπερβολικό ένα τέτοιο σενάριο σαν αυτό που έφτιαξαν εδώ. Το έβγαλε ένα ροζ έντυπο στη Σερβία: ότι εγώ έδωσα εντολή για την δολοφονία του Κοβάσεβιτς. Θέλουν να πουλήσουν και αυτό πούλησε».

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Κοβάσεβιτς είπε πως «είναι πάρα πολύ καλή. Ξαναλέω ότι είναι μια τρέλα, είναι σενάριο χωρίς καμία βάση».

Όσο για το ποιος μπορεί να είναι πίσω από την επίθεση στον Σέρβο απάντησε πως  «δεν έχει κάποιο μπλέξιμο και δεν ξέρει για ποιον λόγο συνέβη αυτό. Έχει κερδίσει αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο και η συμβουλή που του έδωσα είναι να μείνει ήρεμος».