3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απαντά ο Βερβεσός για τα… κορωνο-γενέθλια!

Στα όσα γράφτηκαν για το γενέθλιο πάρτι με σαμπάνιες και χωρίς μάσκες εν μέσω lockdown απάντησε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» εξηγεί προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα.

«Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα» σημειώνει ισχυριζόμενος ότι κάποιοι τον στοχοποίησαν.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

Διαβάστε περισσότερα