3 top δεξιά, LIFESTYLE, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απάντησε ο Νότης Σφακιανάκης για το όπλο και την κοκαΐνη! Ποιος ανέλαβε συνήγορος και τι θα ζητήσει από τον εισαγγελέα!

«Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Η κοκαΐνη δεν είναι δική μου». Με αυτά τα λόγια ο Νότης Σφακιανάκης δικαιολόγησε το περιεχόμενο της τσάντας που είχε στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του όταν έπεσε σε «μπλόκο» αστυνομικών.

Ήταν 8 το βράδυ της Κυριακής όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής  κατευθυνόταν στο σπίτι του στα νότια προάστια.

Στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου, μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ που έκανε ελέγχους για κορωνοϊό και εγκληματικότητα, του έκανε σήμα να σταματήσει και ο τραγουδιστής κάνει δεξιά και ακινητοποιεί το όχημα.

Χωρίς να προβάλλει αντίδραση και απόλυτα συνεργάσιμος, δίνει τα χαρτιά του στους αστυνομικούς.

Ένας από τους αστυνομικούς βλέπει μια τσάντα που έχει στη θέση του συνοδηγού και του ζητά να την ανοίξει.

Τότε έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι μέσα είχε ένα 9αρι πιστόλι, ένα taser και μια συσκευασία που περιείχε λευκή σκόνη, η οποία ήταν κοκαΐνη.

Αμέσως οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Α.Τ Αργυρούπολης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου.

Την υπεράσπιση του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Όπως υποστηρίζει «η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων», ενώ «όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν».

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο OPEN