3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αποκάλυψαν οι κρατήσεις των βιαστών της 12χρονης σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Πλατεία Αττικής!

Μετά τον οίκο ανοχής, οι αποκαλύψεις για τα μέρη που βίαζαν τη 12χρονη από τον Κολωνό συνεχίζονται με ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Σύμφωνα με τη λίστα κρατήσεων που αποκαλύπτει το Star, υπάρχει κράτηση σε τέτοιο ξενοδοχείο από τον Ιανουάριο γεγονός που δείχνει ότι η κακοποίηση της μικρής δεν ξεκίνησε τον Απρίλιο όπως αρχικά υπολογιζόταν αλλά μάλλον πολύ νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη λίστα που αποκαλύπτει το Star, από τις κρατήσεις σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Πλατεία Αττικής, έχουν γίνει 3 κρατήσεις στα ονόματα των Ηλία Μίχου, Ιωάννη Σοφιανίδη και Αναστάσιου Λαζαρίδη.

Ο Μίχος φέρεται να επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στις 21 Ιουλίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 211 και πλήρωσε 80 ευρώ. Η τιμή αυτή δείχνει ότι επρόκειτο για διανυκτέρευση.

Ο Ιωάννης Σοφιανίδης φέρεται να έκανε κράτηση στο ξενοδοχείο στις 18 Σεπτεμβρίου. Έκλεισε το δωμάτιο 101 και πλήρωσε 71 ευρώ.

Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης έκανε κράτηση στις 20 Ιανουαρίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 204 και πλήρωσε 40 ευρώ.

Αυτή η κράτηση του Ιανουαρίου, που φαίνεται να εμφανίζεται πρώτη, αποκαλύπτει κακοποίηση του παιδιού νωρίτερα από τον Απρίλιο που είχε υπολογιστεί αρχικά ότι άρχισαν όλα.