ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι «αποκαλύπτει» η μητέρα του Τσίπρα για τον πρωθυπουργό

Μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος και μέχρι σήμερα, η μεγαλύτερη μερίδα της διεθνούς κοινότητας παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

 

Φυσικά δεν ήταν οι μόνοι. Ανάμεσά τους και η οικογένεια του Έλληνα πρωθυπουργού. Η μητέρα του Αρίστη έβλεπε κάθε μέρα το παιδί της να πιέζεται όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, στα οποία μίλησε η ίδια.

"Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. 'Εχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του", ΄λέει και σημειώνει πως σπάνια καταφέρνει να τον δει.

"Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;", τονίζει και σημειώνει πως "ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε".

"Έχει κατορθώσει να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και να γίνει αγαπητός στους νέους, Αυτό θέλει. Να τον φωνάζουν απλά Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο", προσθέτει και τονίζει πως όταν μιλάνε του λέει να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του, ενώ εκείνος της λέει να μην ανησυχεί και πως όλα θα πάνε καλά.