ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αποκαλύπτει νέο βίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό θάνατο της μικρής Όλγας στη μεταλλική πόρτα;

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του τραγικού θανάτου της μικρής Όλγας στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ζητά να διερευνηθεί από τις αρχές ο ρόλος ενός αυτοκινήτου και δύο μηχανών που βρίσκονται έξω από τον χώρο, όπου είναι νεκρό το παιδάκι καθώς και η παρουσία άλλων ατόμων.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, φαίνεται ότι 9 λεπτά μετά το άνοιγμα της μεταλλικής πόρτας όπου είχε σφηνωθεί το παιδάκι, φθάνει στην απέναντι πλευρά ένα αυτοκίνητο.

Αναλυτικά οι κινήσεις

  • Το ρολόι δείχνει 18:06 το απόγευμα. Το αυτοκίνητο σταματά και ανάβει τα alarm. Από τη θέση που βρίσκεται ο οδηγός μπορεί να δει ότι το κοριτσάκι είναι στο έδαφος. Ένα λεπτό αργότερα κλείνει τα φώτα.
  • Δευτερόλεπτα μετά, δύο εργαζόμενοι του εργοστασίου αποχωρούν έχοντας δίπλα τους το νεκρό παιδί, ενώ στο παιδί πηγαίνει ένας από τους υπαλλήλους και το περιεργάζεται. Ο υπάλληλος φαίνεται να μιλά στο κινητό. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγαίνει στον δρόμο. Ο υπάλληλος συνεχίζει να μιλά στο κινητό του.
  • Δύο λεπτά αργότερα  φθάνει πίσω από το αυτοκίνητο και σταματά μία μηχανή. Οι δύο οδηγοί συνομιλούν μεταξύ τους και η μηχανή αποχωρεί από το σημείο.
  • Στις 18:12 αποχωρεί και τρίτος υπάλληλος. Το αυτοκίνητο παραμένει απέναντι. Για τα επόμενα λεπτά ο οδηγός του αυτοκίνητου στέκεται στον δρόμο και ο υπάλληλος μπροστά στην είσοδο.
  • Στις 18:16 εμφανίζεται και άλλη μηχανή, η οποία έχει ανέβει ανάποδα τον δρόμο και σταματά ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητο. Αποχωρούν ταυτόχρονα στις 18:20 με τη μηχανή να ανεβαίνει το διάζωμα και να περνά στην άλλη πλευρά του δρόμου.

Η παρουσία του αυτοκινήτου και των δυο μηχανών το διάστημα που το κοριτσάκι είναι νεκρό γεννά ερωτήματα. Έχουν ή δεν έχουν σχέση οι οδηγοί με την υπόθεση; Έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους; Γιατί η μία μηχανή ανεβαίνει ανάποδα τον δρόμο;