3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα η απολογία του youtuber που κακοποιούσε άτομα με νοητική στέρηση! Νέα μαρτυρία θύματος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου θα απολογηθεί ο 35χρονος youtuber, που έχει συλληφθεί, καθώς φέρεται να κακοποιούσε άτομα με ειδικές ανάγκες, προβάλλοντας τις πράξεις του στα social media.

Σε βάρος του 35χρονου youtuber έχει ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, με τα οποία συγκατοικούσε.

Ο κατηγορούμενος, που επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως υπήρχε συναίνεση για τη συμμετοχή των ανθρώπων αυτών στα βίντεό του, οι οποίοι – κατά τον ίδιο – δεν ήταν άτομα με νοητική στέρηση.

«Δεν απολογήθηκε σήμερα, θα απολογηθεί τη Δευτέρα γιατί συμφωνήσαμε με την ανακρίτρια ότι είναι καλύτερα να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και να απομακρυνθεί από τον κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την κοινή γνώμη», δήλωσε η συνήγορός του.

«Τον γνώρισα μέσω του manager του», είπε ένα από τα θύματα του και συνέχισε λέγοντας «μέσα σε δύο χρόνια η συμπεριφορά του άλλαξε, άρχισε να βρίζει και να μας χτυπάει».

Δείτε όσα είπε στο OPEN