GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι δώρο έκανε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στη Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ)

Καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους Ευέλπιδες και επαναφορά των θαλάμων στην πρότερη κατάσταση τους αντί των ενιαίων κοιτώνων έφερε η ανακαίνιση που έγινε στην ΣΣΕ

  • Γράφει ο Κώστας Αττίας

Στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του Συγκροτήματος Κτιρίων «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Μία ανακαίνιση η οποία  χαιρετίστηκε από τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος επισήμανε ότι η ανακαίνιση συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση των υποδομών διαβίωσης των Ευελπίδων, παρέχοντας τους τις ιδανικές συνθήκες για την προπαρασκευή τους, ως μελλοντικών ηγήτορων του Στρατεύματος.

Στην τελετή παρέστησαν ακόμα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου,ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλούμης, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού & Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, ο Δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Γεώργιος Αγουρίδης και ο σύμβουλος ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» πρέσβης Βασίλειος Κασκαρέλης.