3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή! Γιατί παρενέβη εισαγγελέας

Πρόσφατες ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου διαπίστωσε ο έλεγχος της ιατροδικαστικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τον 29χρονο αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Μάκη Χριστόπουλο.

O ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας του με την Αθλητική Ένωση Δίβρης, κατά τη διάρκεια του αγώνα ένιωσε αδιαθεσία, αποχώρησε στα αποδυτήρια, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, ο γιατρός του αγώνα έσπευσε να τον βοηθήσει όπως και ο διαιτητής. Η ομάδα του Ηρακλή Ροδίτσας ενημέρωσε πως ο Μάκης Χριστόπουλος είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είχε κριθεί κατάλληλος για να παίξει ποδόσφαιρο.

Μετά το τραγικό περιστατικό, δόθηκε εντολή εισαγγελέα στην Αστυνομία για να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την αιφνίδια απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή και πατέρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr περίμενε με την σύζυγό του το δεύτερο παιδί τους.

Στην εκπομπή «Tlive» μίλησε ο κ. Δημήτρης Βάρσος, πρόεδρος της ομάδας στην οποία αγωνιζόταν ο άτυχος 29χρονος, ο οποίος δήλωσε: «Φόρεσε τη φανέλα, μπήκε μόνος του μέσα και ώσπου να καταλάβουμε τι έγινε, δεν άντεξε δέκα λεπτά και βγήκε. «Εγώ δεν θα παίξω άλλο», είπε και αποχώρησε» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής μπήκε με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή που δεν ήταν καν στο γήπεδο όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά! Στις δηλώσεις που έγιναν από εκπρόσωπο της ομάδας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αναφέρθηκε ότι ο 29χρονος είχε κάρτα υγείας αλλά λόγω ενός γραφειοκρατικού ζητήματος δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του.

πηγή φωτογραφίας lamianow.gr