ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι είπαν οι ανήλικες στην 15χρονη πριν τη χτυπήσουν και τη ληστέψουν! Η μαρτυρία της μητέρας!

Για την επίθεση που δέχθηκε η 15χρονη κόρη της από «συμμορία» κοριτσιών στην Κηφισιά, μίλησε μητέρα στον ΑΝΤ1.

«Βγήκαν τέσσερα κορίτσια από ένα σκοτεινό στενό, την κοιτούσαν επίμονα από κάτω μέχρι πάνω. Η κόρη μου το είδε και το είπε στην κολλητή της, που της είπε να φύγουν και την τράβηξε από το χέρι. Τότε έπεσαν και οι τέσσερις κατά πάνω της και την χτύπαγαν».

Ένα από τα κορίτσια που έκαναν την επίθεση, είπε στην 15χρονη: «Δεν ξέρεις εσύ τι έχω περάσει με την οικογένειά μου, εσύ έχεις μεγαλώσει στα πούπουλα». Της ζήτησε τα λεφτά της, κι όταν το κορίτσι απάντησε πως δεν έχει και της έδωσε την τσάντα, της πήρε το κινητό και 20 ευρώ που είχε μέσα.

Οι επιτιθέμενες έφυγαν και τα δύο θύματα έμειναν εκεί ταραγμένα.

Η κόρη της γυναίκας που μίλησε στον ΑΝΤ1 δεν επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά μαζί με τη φίλη της, πήγαν στο Τμήμα και έκαναν την καταγγελία.

Όπως είπε η γυναίκα, ευχαριστώντας την Αστυνομία, μετά από μισή ώρα συνελήφθη μία εκ των κοριτσιών και διαπιστώθηκε ότι, νωρίτερα τα 4 κορίτσια είχαν κάνει ακόμα δύο επιθέσεις σε ανήλικες.

Η μητέρα της 15χρονης εκτιμά ότι, οι δράστριες είχαν παρακολουθήσει την κόρη της, αφού «βγήκαν από ένα σκοτεινό στενό, αφού η κόρη μου και η φίλη της άφησαν τη μεγάλη παρέα τους, αποφασίζοντας να πάνε νωρίτερα σπίτια τους».

Δείτε όσα είπε η μητέρα