slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μας κακοποιούσε επί χρόνια!» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο 16χρονος που κατακρεούργησε τον πατέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άγριο έγκλημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής στα Καλύβια Αττικής.

Η μητέρα του παιδιού τηλεφώνησε στην άμεση δράση λέγοντας πως ο 16χρονος γιος της είχε επεισόδιο με τον 71χρονο πατέρα του που εξελίχθηκε σε οικογενειακή τραγωδία.

Ο 16χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι καταφέροντας του θανάσιμα, πολλαπλά χτυπήματα.

Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία, με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο ανήλικος παρέμεινε στο σημείο μέχρι την στιγμή που έφτασε η αστυνομία στη μονοκατοικία που διαπράχθηκε το φονικό και τον συνέλαβε.

Ο 16χρονος φέρεται να είπε στην πρώτη κατάθεσή του ότι «όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες «υπήρχαν συχνοί διαπληκτισμοί λόγω της αυταρχικότητας του πατέρα».

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει υποστηρίξει ο δράστης, ο ίδιος, ο 19χρονος αδελφός του και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα.

Ο αδελφός του 16χρονου και η 45χρονη μητέρα τους έμεναν αλλού, καθώς το ζευγάρι είχε χωρίσει, ενώ ο 16χρονος έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει και αυτός.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ