slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 30χρονος για το θάνατο της Γαρυφαλλιάς!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή στη θάλασσα της Φολέγανδρου.

Ο άντρας με τον οποίο έκανε διακοπές στο νησί εντοπίστηκε ζωντανός  σε βράχο στη Λυγαριά και κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού όπου και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο 30χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σε ό,τι αφορά τον θάνατο της φίλης του, «χάλασε η φάση».

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά παραθέριζε με τον 30χρονο φίλο της από την περασμένη Τρίτη στο νησί της Φολέγανδρου κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ. Το απόγευμα της Παρασκευής η 26χρονη από το Βέλο Κορινθίας βρίσκεται νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Φολεγάνδρου, και το αυτοκίνητο του ζευγαριού να εντοπίζεται σε βραχώδη περιοχή. Ωστόσο, ο 30χρονος φίλος της νεαρής ήταν άφαντος από προχθές μέχρι χθες το βράδυ, που εντοπίστηκε.

Νέα διάσταση στο θρίλερ του θανάτου της 26χρονης, που αρχικά θεωρήθηκε δυστύχημα, είχε δώσει η μαρτυρία ζευγαριού, που κατέθεσε ότι στις 23:55 προχθές, ώρες αφότου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, είδαν έναν νεαρό που έμοιαζε στον 30χρονο να περπατά με μαγιό, κουτσαίνοντας.

Ένας άλλος μάρτυρας, είδε τον 30χρονο αργότερα να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στο Αμπέλι Φολεγάνδρου, κοντά στην παραλία Λυγαριά, όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη.

Η Δήμαρχος Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου και η αυτόπτης μάρτυρας, Ειρήνη Μαρινάκη, που είδε τον νεαρό και ενημέρωσε την αστυνομία, μίλησαν σto OPEN

Το απόγευμα του Σαββάτου τα στοιχεία έδειχναν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Μαρτυρίες από το οικείο περιβάλλον του 30χρονου, ανέφεραν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ενώ μάρτυρες, οι οποίοι είχαν δει το ζευγάρι στη χώρα της Φολεγάνδρου, είπαν πως ο 30χρονος ήταν απότομος και άκομψος στη συμπεριφορά του απέναντι στη σύντροφό του.

Σε ρεπορτάζ του Alpha αναφέρθηκε ακόμη ότι υπήρξαν και άλλα στοιχεία που έδειξαν προς την κατεύθυνση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι φέρεται να είχε αφαιρεθεί βίαια το κολιέ της 26χρονης και βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της στη στεριά, αλλά και κηλίδες αίματος, κάτι που μαρτυρά πως ό,τι συνέβη, συνέβη εκτός θάλασσας, όπου βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN