slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τί ήταν αυτό που οδήγησε τη νηπιαγωγό στην αυτοκτονία μαζί με το παιδί της!

Τους λόγους για τους οποίους η 44χρονη μητέρα αυτοκτόνησε μαζί με το 5χρονο παιδί της αναζητούν οι αρχές για την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η γυναίκα πέταξε το παιδί της από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν στην Πεύκη και μετά έπεσε και αυτή στο κενό με αποτέλεσμα να βρουν και οι δυο τραγικό θάνατο.

Ο σύζυγος της γυναίκας κατέθεσε πως η νηπιαγωγός το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη για την ανατροφή και τη φροντίδα του παιδιού αντιμετώπιζε προβλήματα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πίστευε πως θα έφτασε αυτό το σημείο.

«Δεν είχαμε προβλήματα, Ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα το τελευταίο καιρό ήταν το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού» τόνισε ενώ όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με την εξαδέλφη του πατέρα, η οποία μίλησε στο protothema.gr είπε ότι το πεντάχρονο κοριτσάκι είχε βαριάς μορφής αυτισμό και αυτό φαίνεται πως πλήγωνε πολύ τη μητέρα του , η οποία το λάτρευε.

Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων είναι ράκος γιατί πριν από δύο χρόνια είχε φύγει από τη ζωή η αγαπημένη του αδερφή και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια της γυναίκας του και του παιδιού του.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, τόνισε πως μία τέτοια ψυχολογική μετάβαση, «οργανώνεται και η αλλαγή της οργάνωσης φαίνεται», ενώ τόνισε ότι, «η αλλαγή στη συμπεριφορά γίνεται σταδιακά» και υπογράμμισε πως αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος που περνά σε αυτή τη μετάβαση, «χρειάζεται βοήθεια».