ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κατέθεσε η οικιακή βοηθός για τη ληστεία στη βίλα επιχειρηματία στο Ψυχικό

Τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια των ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στη βίλα επιχειρηματία στο Ψυχικό, περιέγραψε η 63χρονη οικιακή βοηθός.

Οι κακοποιοί μπήκαν στην κατοικία από μία μπαλκονόπορτα, που βρήκαν ανοικτή, ενώ η 63χρονη ήταν μόνη της. Αφού την ακινητοποίησαν, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

«Ο ιδιοκτήτης είχε φύγει. Ήμουν μόνη στο σπίτι και ετοίμαζα το μεσημεριανό μου. Ξαφνικά μπήκαν από την μπαλκονόπορτα τού σαλονιού στο ισόγειο», είπε στις Αρχές η οικιακή βοηθός, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Και στη συνέχεια περιγράφει: «Με έσπρωξαν. Φώναζαν σε σπαστά ελληνικά να τους πω πού έχει χρήματα και κοσμήματα. Δεν είδα τα πρόσωπα τους. Φορούσαν κουκούλες. Μου έδεσαν τα χέρια και με κλείδωσαν στο μπάνιο».

Αμέσως μετά οι κακοποιοί ερεύνησαν το σαλόνι και στη συνέχεια την κρεβατοκάμαρα. Εκεί βρήκαν -σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης- 2.000 ευρώ και ρολόγια, που η αξία τους υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν, χωρίς κανένας από τη γειτονιά να αντιληφθεί το παραμικρό.

Τρεις ώρες αργότερα επέστρεψε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος απελευθέρωσε την 63χρονη και ειδοποίησε τις Αρχές.