ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι λέει για την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ένα από τα τελευταία άτομα που είχαν ανταλλάξει μηνύματα μαζί της

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε το πρωί της 20ης Μαΐου καθώς η νεαρή κοπέλα πήγαινε προς την εργασία της στην Καλλιθέα είπε μία από τις κοντινές φίλες της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η γυναίκα, που ήταν ένα από τα τελευταία άτομα που είχαν ανταλλάξει μηνύματα με την 34χρονη Ιωάννα πριν την επίθεση, υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι η νεαρή φίλη της δεν της είχε αναφέρει «τίποτα το τελευταίο διάστημα που θα μπορούσε να με προβληματίσει», υπογραμμίζοντας πως όλα στην ζωή της κυλούσαν πολύ ομαλά μέχρι η μαυροφορεμένη δράστης να ρίξει το βιτριόλι στο πρόσωπό της.

«Με την πρώτη ευκαιρία όταν γίνει καλύτερα θα πάω να την δω», είπε η φίλη της 34χρονης από την Αμφιλοχία που προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

Στο μεταξύ, χθες βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους, για το υγρό με το οποίο η δράστιδα έλουσε το θύμα της. Πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή βιτριόλι, ιδιαίτερα καυστικό, που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένους βιομηχανικούς και παρασκευαστικούς λόγους, με την προμήθειά του να είναι σχετικά δύσκολη.