ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι λέει για την βραδιά της δολοφονίας η φίλη της Καρολάιν

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε για πρώτη φορά την Τετάρτη η γειτόνισσα και φίλη της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ίδια δεν έκρυψε ότι είναι ακόμα σοκαρισμένη με την δολοφονία της 20χρονης από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ενώ αποκάλυψε πολλά στοιχεία για την ζωή και τα όνειρα της άτυχης κοπέλας.

Σχολιάζοντας το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως πριν λίγες μέρες, από την κλήση του πιλότου στην Άμεση Δράση το βράδυ της δολοφονίας, είπε: «Άκουσα το ηχητικό ντοκουμέντο. Δεν μου δημιούργησε έκπληξη, γιατί ήταν και ένα τηλέφωνο, που έλαβα και εγώ, μετά την κλήση στην Αστυνομία. Μου ξύπνησε μνήμες από αυτό το πρωινό και νιώθω πάρα πολύ στεναχωρημένη και ταραγμένη. Έχω κληθεί ως μάρτυρας μια φορά στον Ανακριτή στα τέλη του Ιουλίου».

Μέχρι να αποκαλυφθούν όλα, όλη η γειτονία φοβόταν μετά τη «ληστεία»

Η γυναίκα ζει μαζί με τον σύζυγό της στο διπλανό σπίτι από εκείνο της Καρολάιν.

«Εκείνο το βράδυ δεν είχα αντιληφθεί κάτι, πέρα από το κλάμα της Ρόξυ» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως μέχρι να αποκαλυφθούν όλα, όλη η γειτονιά φοβόταν μετά από την «ληστεία».

«Είχαν βγει πάρα πολλά δημοσιεύματα και σαφώς τα διάβαζα, όπως όλοι. Όμως δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι ισχύουν αυτά που διάβαζα. Έμεινα έκπληκτη όταν ομολόγησε», συμπλήρωσε.

«Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής»

Η φίλη της 20χρονης λύγισε μιλώντας για την σχέση της με την Καρολάιν, αλλά και την αγάπη της για τα ζώα: «Τα δύο γατιά της Καρολάιν έχουν δοθεί ήδη για υιοθεσία. Τα άλλα δύο τα έχω εγώ και τα μεγαλώνω με αγάπη. Την Καρολάιν την είχα σαν την μικρή μου αδερφή.

»Είχα την τύχη να γνωρίσω έναν άγγελο. Πολύ καλοσυνάτο και καλόκαρδο παιδί. Ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της. Πολλές φορές ξεχνούσα ότι είναι ένα παιδί. Μεγάλωνε με πολλή υπευθυνότητα το μωρό της».

Μάλιστα, η γυναίκα είχε συνομιλήσει με την Καρολάιν λίγες ώρες πριν την δολοφονία και αποκαλύπτει πως η 20χρονη ήταν ευδιάθετη. «Ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Μου έλεγε για το νέο σπίτι, που θα έφτιαχναν. Ήταν ένα παιδί με όνειρα» είπε.

Μεταξύ άλλων, η γυναίκα αναφέρει πως η Καρολάιν δεν είχε ιδιαίτερη κοινωνική ζωή, ενώ τόνισε πως σε αυτό μπορεί να είχε παίξει ρόλο και η κατάσταση της πανδημίας: «Ήταν συνέχεια με το παιδί της. Αν έβγαινε, ήταν πάντα μαζί με τον σύζυγό της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα σχετικά, είπε ότι δεν γνώριζε ότι η Καρολάιν είχε επισκεφτεί ψυχολόγο.

«Δεν υπάρχει μέρα που να μην σκέφτομαι την Καρολάιν»

Η γειτόνισσα της 20χρονης είχε έντονη συναισθηματική φόρτιση και φυσικά δεν πιστεύει, πως θα ξεπεράσει ποτέ το τραύμα που της άφησε η αποτρόπαια δολοφονία.

«Δε το έχω ξεπεράσει και ούτε πρόκειται να το ξεπεράσω. Δεν υπάρχει μέρα που να μην σκέφτομαι την Καρολάιν. Μου λείπει η φίλη μου. Δεν υπήρχε μέρα που να λείπει το χαμόγελο από τα χείλη της.

»Είχε φοβερή ευαισθησία με τα ζώα, ήταν κάτι που μας έδεσε. Ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και της άρεσε η ζαχαροπλαστική. Μου λείπουνε πολλά. Ακόμα περιμένω ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα την δω» είπε.

Στο τέλος, η φίλη της Καρολάιν αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με την οικογένεια της στην Αλόννησο, καθώς έχει ανάγκη να μαθαίνει τι κάνει η μικρή Λυδία.

Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το μνήμα της Καρολάιν όταν της το επιτρέψουν οι συνθήκες.

tribune.gr