ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου

Κριός
Για εσάς τους Κριούς αυτό είναι  ένα εκρηκτικό τριήμερο, με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό να είναι μια πραγματικά επικίνδυνη όψη, ειδικά για  όσους έχετε γεννηθεί  γύρω στις  10 του μηνός.  Να είστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί,  και φροντίστε να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους στο σπίτι  ή για τα μέλη της οικογένειάς σας .Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία φαίνεται ότι καθυστερούν, ενώ οικονομικά θέματα  έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σας φορτίζουν.  Για εσάς όμως που έχετε γεννηθεί  τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 21-23 Μαρτίου η νέα θέση του  Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σας φέρνει πολύ σημαντικές ειδήσεις, πολύ σημαντικά μηνύματα και τηλεφωνήματα που σας ικανοποιήσουν γενικότερα και που θα πρέπει να τα αξιολογήσετε αναλόγως.  Για εσάς  πάλι που έχετε γεννηθεί  τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, από τις 16 Απριλίου και μετά, ο Δίας εξακολουθεί  να ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, με την Αφροδίτη (κυβερνήτη πλανήτη σας) να έχει περάσει στην Παρθένο έχετε έρθει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα από το Σάββατο όμως που ξεκινά την ανάδρομη πορεία της θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού δείχνει απρόβλεπτες αλλαγές και  απρόβλεπτες καταστάσεις σε θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας, ενώ θα πρέπει επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε,  να προφυλαχτείτε γενικότερα από κινδύνους, αλλά και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις  με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας καθώς η  οικογένειά σας  είναι ένας τομέας που σας απασχολεί άμεσα! Η Σελήνη απέναντι από το  δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, υπάρχει όμως  περίπτωση  να  εκφράσετε κάποια παράπονα ή να έρθετε σε αντιπαραθέσεις  τις οποίες θα πρέπει να προσέχετε. Την περίοδο αυτή γίνεστε εμπαθείς,  θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στις σχέσεις σας  με τους άλλους  (φίλους, συγγενείς και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας). Γενικά  οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα οικογενειακά σας απασχολεί όσους είστε γεννημένοι τις πρώτες  ημέρες του ζωδίου σας. Για εσάς  επίσης που έχετε γενέθλια τις τελευταίες ημέρες   ο Κρόνος απέναντί σας δημιουργεί φόρτιση στις σχέσεις και  τις συνεργασίες σας αλλά και στις οικογενειακές σας καταστάσεις.

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να έχει περάσει στον Λέοντα, μια ευχάριστη για εσάς θέση, θα έχετε συναντήσεις και επαφές,  ειδικά αν έχετε γεννηθεί   μεταξύ 21-23 Μαΐου. Όμως  τα οικονομικά σας όπως  και η συλλογική δουλειά δεν φαίνεται να έχουν ένα καλό τέλος, ενώ  αυτόν τον καιρό μπορεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για κάποια έξοδα που θέλετε να κάνετε για την οικογένεια.  Τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 18 Ιουνίου, με τον Δία να ευνοεί  τις καθημερινές σας επαφές ακόμη και τα οικονομικά σας θέματα. Η Σελήνη στον Σκορπιό βάζει ερωτηματικά σε  θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους  των πρώτων ημερών τα πράγματα είναι αρκετά καλά, με τα οικονομικά να αρχίζουν να σας απασχολούν άμεσα. Όμως, οι ημέρες αυτές είναι SOS για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 του μηνός, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας,  μην εκτίθεστε σε κινδύνους, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού να φέρνει ρήγματα στις σχέσεις  και ειδικότερα στην προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας κάνει  να εστιάζετε στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης  μπορεί να οδηγήσει πολλούς από εσάς να αναβάλλετε ένα ταξίδι ή μια συνάντηση που προγραμματίζατε.

Λέων
Λέοντες μου η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο δικό σας ζώδιο φέρνει ευχάριστα γεγονότα σε όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες  ημέρες, με σημαντικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες να λειτουργούν κατά έναν πολύ κατευναστικό τρόπο θα  μπορούσα να πω.  Οι φίλοι είναι κοντά σας  ενώ θα έχετε σημαντικές ειδήσεις και σημαντικά  μηνύματα και τηλεφωνήματα  τα οποία θα σας αλλάξουν την διάθεση.  Υπάρχει όμως ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται  πυρετωδώς και δημιουργεί καταστάσεις έντασης σε νομικά και διαδικαστικά θέματα, ακόμη και σε ένα ταξίδι που θα θέλετε να πραγματοποιήσετε.  Αποφύγετε επικίνδυνα σπορ και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης  μπορεί να προκαλέσει πίεση σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ  οικογενειακά θέματα έρχονται  στο προσκήνιο. Η  Κυριακή  είναι μια καλύτερη ημέρα για να χαρείτε και να διασκεδάσετε.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους ο Ήλιος και ο Ερμής στο προηγούμενό σας  ζώδιο σημαίνει είτε ότι έχετε δικά σας άγχη  είτε ότι θα πρέπει να κινηθείτε παρασκηνιακά  και να μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Το τριήμερο αυτό αποφύγετε να συζητήσετε  τα προσωπικά σας θέματα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε ιδιαίτερα τις οικονομικές συναλλαγές μαζί τους. Η Αφροδίτη που ευνοούσε όσους έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας ξεκινά την ανάδρομη πορεία της, ενώ το τριήμερο αυτό θα  δείτε φίλους και αγαπημένους.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί, με την Αφροδίτη (δικό σας κυβερνήτη πλανήτη) να γίνεται ανάδρομη  θα έχετε ένα άγχος να σας απασχολεί, οι φίλοι είναι κοντά σας, ενώ ο Δίας ευνοεί όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Για εσάς όμως που έχετε γεννηθεί  γύρω στις 14 του μηνός υπάρχει μια εκρηκτική όψη, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, που  δημιουργεί απρόβλεπτα και πολύ σημαντικά γεγονότα,  γεγονότα τα οποία φέρνουν  ρήγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες ακόμη και στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια πολύ προσωπικές σας υποθέσεις, το τριήμερο όμως αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο για εσάς  παρά το γεγονός ότι ο Ήλιος και ο Ερμής στον Λέοντα ευνοούν την επαγγελματική σας ζωή. Θέματα εργασιακά, αλλά και τα ταξίδια και οι μετακινήσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σας πιέζουν. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί , μην κάνετε λάθη ή μήπως προκύψουν θέματα είτε με το δημόσιο είτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που έχουν την ανάγκη σας.  Αν υπάρχουν στην οικογένειά σας κάποια αντρικά ηλικιωμένα πρόσωπα τα οποία έχουν την ανάγκη σας θα πρέπει να τα προσέξετε ιδιαίτερα.  Στον χώρο της εργασίας σας να είστε προσεκτικοί απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν  τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Προσέχετε την υγεία σας.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες  η καλύτερη ημέρα του τριημέρου είναι η Κυριακή, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να σας ανακουφίζει από  τις προηγούμενες εντάσεις, ενώ  τα ταξίδια,  οι συναντήσεις, οι σπουδές και οι  νομικές υποθέσεις  ευνοούνται για όσους είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο. Όμως, ένα οικονομικό θέμα ή ακόμη και ένα θέμα υγείας  (δικής σας ή των δικών σας προσώπων) μπορεί να σας φορτίζει. Η Αφροδίτη ανάδρομη  επιστρέφει και πάλι     στον Λέοντα, ένα ζώδιο φιλικό για εσάς , ενώ τα  πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά   για εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 18 του μηνός! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τον Δία που ανοίγει δρόμους για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους , ειδικά των πρώτων ημερών, θα μπορούσα να πω ότι τα πράγματα είναι αρκετά καλά με την Αφροδίτη να σας ευνοεί, έστω και αν τώρα ξεκινά την ανάδρομη πορεία της. Τα θέματα όμως που άνοιξε τώρα, θα τα δείτε να αποδίδουν από τις 11 Αυγούστου και μετά που και ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου. Οι φίλοι σας μπορεί να αποδεικνύονται κουραστικοί , ενώ  ένα  θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα.  Για όσους έχετε γεννηθεί  γύρω στις 11 του μηνός, δημιουργούνται απρόβλεπτες καταστάσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα αλλά και  σε θέματα σχέσεων  οι οποίες σας φορτίζουν.  Προσέχετε, μην εκτίθεστε σε κινδύνους, αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ και περιορίστε κάθε ένταση που θα μπορούσε να προκληθεί στο σπίτι και την οικογένεια γενικότερα.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι  μπορεί  τις ημέρες αυτές να έρθετε σε ρήξη με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας όπως επίσης και με κάποια πρόσωπα στον χώρο της δουλειάς  σας. Προσέχετε γενικότερα την περίοδο αυτή και μην  είστε υπερβολικοί, καθώς μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα τα οποία να σας αλλάξουν την πορεία στην καθημερινή σας ζωή. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ενώ στην επαγγελματική σας ζωή περνάτε από κάποιες  εσωτερικές διεργασίες.

Ιχθείς
Εσείς  οι Ιχθύες θα πρέπει τις ημέρες αυτές να προσέξετε ένα σημαντικό οικονομικό σας  θέμα το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέχετε την υγεία σας.  Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε να σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις.

Πηγή: astrologos.gr