slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα υποστηρίξει σήμερα στην απολογία του ο Αναγνωστόπουλος! Ακριβώς ένας χρόνος από το έγκλημα!

Με την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δικάζεται για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς συνεχίζεται σήμερα η ακροαματική διαδικασία.

Μάλιστα, η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός έτους από το έγκλημα που είχε παγώσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με τα όσα είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς και στον ανακριτή. Θα επιμείνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ ψυχικής ορμής και δεν το είχε προσχεδιάσει.

Στην απολογία του στον ανακριτή είχε πει πως δεν υπήρχε κίνητρο, δεν είχε προαποφασίσει να σκοτώσει την Καρολάιν και πως η μετέπειτα συμπεριφορά του οφειλόταν στο φόβο του να μην μείνει μόνο το μωρό του.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορούμενου, η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία. Θα ακολουθήσει η πρόταση της εισαγγελέως επί της ενοχής ή μη και στη συνέχεια το λόγο θα λάβουν οι συνήγοροι των δύο πλευρών. Η έδρα έχει δώσει ακόμα μία δικάσιμο, την προσεχή Δευτέρα 16 Μαΐου, οπότε και αναμένεται το δικαστήριο να ανακοινώσει την ετυμηγορία του.