ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης ο Σεμέδο

Στο γραφείο της ανακρίτριας θα βρεθεί στις 11 το πρωί ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί.

Σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού 17χρονης, η οποία τον κατήγγειλε στις αρχές.

Μαζί του θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και ο 40χρονος Νιγηριανός που εμφανίστηκε ως μάνατζερ του παίκτη του Ολυμπιακού και φέρεται – σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης- να την βίασε και αυτός στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει η 17χρονη στην αστυνομία, τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής προς Σάββατο διασκέδαζε σε κλαμπ στον Ωρωπό σε κοινή παρέα με τον ποδοσφαιριστή και συνέχεια πείστηκε να ακολουθήσει τον Πορτογάλο στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Όταν έφτασε σπίτι του, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ έπεσε να κοιμηθεί και τότε, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη, έπεσε θύμα βιασμού αρχικά από τον 40χρονο Νιγηριανό και στη συνέχεια από τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Η ανήλικη σύμφωνα με πληροφορίες, όταν επέστρεψε σπίτι της εκμυστηρεύτηκε το τι είχε συμβεί στη μητέρα της και από κοινού μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα και προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία σε βάρος των δύο ανδρών.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στην απολογία του να αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού και να υποστηρίξει ότι υπήρξε συνεύρεση με τη συναίνεση της ανήλικης.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει ότι η καταγγέλλουσα του απέκρυψε την πραγματική της ηλικία, λέγοντάς του ότι είναι 19 ετών.

Δείτε όσα είπε ο συνήγορός του, Σταύρος Γεωργόπουλος.