3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του ο Λιγνάδης! Νέες αποκαλύψεις για οντισιόν με 100 ανήλικους!

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που παρέμεινε για τρίτο βράδυ κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη για την υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου ετοιμάζεται  να υπερασπιστεί τον εαυτό του, έχοντας προσλάβει νέο δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια.

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή θα επιχειρήσει να αποδομήσει το αποδεικτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί σε βάρος του και τις μηνύσεις που τον καταγγέλλουν για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση κάνοντας λόγο για σκοπιμότητες και για έλλειμμα στην αξιοπιστία των μαρτύρων που έχουν καταθέσει εναντίον του.

Την ίδια ώρα οι καταγγελίες συνεχίζουν να πληθαίνουν εναντίον του.

Το protothema.gr αναφέρεται σε οντισιόν σε μεγάλο θέατρο της Αθήνας που είχε οργανώσει το διήμερο 6 – 7 Ιουνίου του 2015 ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έψαχνε στα μάτια 100 ανήλικων αγοριών ηλικίας 10 έως 14 ετών, τον πρωταγωνιστή που θα υποδυόταν τον «Μπίλι Έλιοτ» στο ομώνυμο μιούζικαλ.

Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θέαμα που παρουσίασε ήταν τόσο σοκαριστικό που αρκετοί θεατές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν μαζί με τα παιδιά τους στη μέση της παράστασης μην αντέχοντας τις βωμολοχίες και τα σεξουαλικά υπονοούμενα από τους ανήλικους πρωταγωνιστές.