ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι υποστήριξε στον ανακριτή ο 63χρονος που σκότωσε το γιο του!

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 63χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 63χρονος στο στάδιο της προανάκρισης, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δέχθηκε τηλεφώνημα από την γυναίκα του στο οποίο του είπε ότι ο 32χρονος την χτύπησε για ακόμη μια φορά άσχημα, κάτι που αποδεικνύεται και από τους μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της.

Αμέσως και οργισμένος ξεκίνησε για το σπίτι στην Πυλαία. Μόλις έφτασε, όπως προσθέτει στην απολογία του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές τον γιο του, με αποτέλεσμα να τον βρει μια βολή στο χέρι.

Ένας γείτονας προσπάθησε να τον αποτρέψει, αλλά πριν προλάβει, ο 63χρονος είχε ξαναγεμίσει την καραμπίνα και ξαναπυροβόλησε δυο φορές και μετά ακόμη μια. Αποτέλεσμα ένας από τους πυροβολισμούς να βρει στο κεφάλι τον γιο του και να τον σκοτώσει.

Όπως φαίνεται μέσα από μαρτυρίες οι καυγάδες ήταν συχνό φαινόμενο για την οικογένεια. Μάλιστα ο 32χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα που το τελευταίο διάστημα είχαν επιδεινωθεί μετά την απεξάρτηση του από τα ναρκωτικά.