slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τί υποστηρίζει η εικαστικός για την απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμίατρου! Η αποκάλυψη του δικηγόρου για το παιδί τους!

Η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία, υποστήριξε πως το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο δεν το είχε φέρει μαζί της, αλλά δέχτηκε επίθεση από τον 68χρονο ο οποίος κρατούσε το περίστροφο και αφού κατάφερε να τον αφοπλίσει, τον πυροβόλησε.

Η 12χρονη κόρη της ωστόσο στην κατάθεση της είπε πως «η μαμά έβγαλε το όπλο μέσα από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

Το κοριτσάκι, οδηγήθηκε στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, εκεί όπου οι έμπειροι ψυχολόγοι, βρέθηκαν κοντά της για να την βοηθήσουν.

Οι αστυνομικοί από τις έρευνες που έκαναν στο αυτοκίνητο της εντόπισαν δύο μαχαίρια, ένα ξίφος θήκης , δύο κινητά τηλέφωνα, μία τράπουλα ταρώ, ένα βιβλιαράκι με την ένδειξη μεταξύ άλλων «η μαντική τέχνη της ταρώ».

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN


Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ ο 68χρονος μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Α. Αλεξανδράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδας» το παιδί μέχρι τα έξι του χρόνια ήταν με την μητέρα, κρίθηκε ακατάλληλη και συνέχισε να το μεγαλώνει ο πατέρας.

Δείτε όσα είπε στο OPEN