ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι υποστηρίζει ο Κούγιας για τα όσα κατηγορείται η Βατίδου

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Εύη Βατίδου φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα , με αφορμή  ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Η ένταση του συμβάντος φαίνεται να κλιμακώθηκε και η Εύη Βατίδου φέρεται να εμβόλισε την μηχανή τραυματίζοντας την γυναίκα .

Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγο της, Αλέξη Κούγια, η Εύη Βατίδου δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα ο οποίος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας ο οποίος πήγε προς δύσβατα σημεία στην Άνω Γλυφάδα και, όπως υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας , κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η γυναίκα που επέβαινε.